Zonneschijn

Het volgende huisje bij Thrival Lab schittert in het zonlicht! Het ontwerpteam draait op volle toeren, en we nodigen jou uit deel te nemen aan deze uitdagende realisatie.

Help ons de zon te vangen! Pre-order nu een periode in het voorjaar in dit huisje, en met jouw steun kunnen we de benodigde materialen aanschaffen. Ontdek de mogelijkheden hieronder.

Doelbedrag 15.000,-

1%

Met dit budget kunnen we alle benodigde materialen aanschaffen voor de bouw van een casco+, waaronder constructiehout, multiplex platen, schroeven, tape, isolatie, damp-open folie, geveldelen, arbeid en de huur van een loods.

Voor het interieur streven we naar het gebruik van zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Wat betreft de techniek, zullen we samenwerken met bedrijven die graag betrokken willen worden bij dit project.

Ontwerp

Het ontwerp omvat een zonneschoorsteen voor ventilatie, voorzien van PV-panelen voor elektriciteit en een zonnecollector voor warm water. De opstijgende warme lucht in deze schacht biedt de mogelijkheid om het huis te ventileren. Overhangende structuren fungeren als zonwering voor passieve koeling; in de zomer blijft de zon buiten en in de winter verwarmt deze het interieur. Zo ontstaat er een passieve benadering van energiebeheer.

Bovendien is er ruimte voor creatieve experimenten met zonne-energie als basis. Denk aan ideeën zoals een zonnewijzer voor tijdmeting of een solar cooker voor koken. Als je zelf nog suggesties hebt, laat het ons zeker weten!

Planning

Als het beoogde bedrag vóór eind 2023 wordt ingezameld, starten we in januari met de bouw. In dat geval kunnen de eerste gasten hun pre-orders waarschijnlijk vanaf mei 2024 ervaren.

Elke vertraging van het doelbedrag met een maand zal leiden tot een vertraging van een maand in het project.

Met jouw steun kunnen we niet alleen dit inspirerende project tot leven brengen, maar ook een bloeiende gemeenschap creëren die samenwerkt aan een duurzamere toekomst. Doe mee en laat jouw bijdrage deel uitmaken van deze geweldige reis!

Bijdragen

Pre-order week

• 7 dagen verblijven
• 1 workshop
• 1 workshop 1op1
• open-bouwdagen
• bouwvlog toegang

€1300,-

Pre-order midweek

• 5 dagen verblijven
• 1 workshop
• open-bouwdagen
• bouwvlog toegang

€650,-

Pre-order weekend

• 2 dagen verblijven
• 1 workshop
• open-bouwdagen
• bouwvlog toegang

€650,-

Sneak peak

• open-bouwdagen
• bouwvlog toegang

€150,-

Free donation

• omdat je gelooft dat dit project de wereld een stukje mooier maakt.

Ontdek jezelf in een nieuw levensfase

Ben je klaar om een nieuwe levensfase in te gaan, om jezelf uit te dagen en te zien waar jouw potentieel je naartoe kan leiden? Dit is jouw uitnodiging de sprong te wagen en een onvergetelijke tijd door te brengen in dit zelfvoorzienende tiny house bij Thrival Lab.

Verblijf in verwondering

Laat de alledaagse drukte achter je en omarm de rust en eenvoud van een zelfvoorzienend tiny house. Elk huisje is een experimenteel kunstwerk op zich, ontworpen om je te laten proeven van duurzaamheid en creativiteit. Elk huisje heeft een eigen verhaal te vertellen. Dit huisje staat volledig in het teken van de zon en dat zul je zien aan de actieve en passieve systemen van het ontwerp.

Ontdek je kracht

Jouw verblijf draait niet alleen om het huisje, maar ook om jou. Met een workshop naar keuze helpen we je je eigen kracht te ontdekken en je grenzen te verleggen. Sta open voor nieuwe inzichten, daag jezelf uit om anders te denken en neem de regie over je persoonlijke groei.

Verbondenheid en Vriendschap

Thrival Lab gaat over gemeenschap. Samen eten, rond het kampvuur zitten, verhalen delen en nieuwe vrienden maken. Hier voel je de ware betekenis van verbinding met anderen en met jezelf. Het is een plek waar inspiratie bloeit en waar nieuwe vriendschappen ontstaan.

Een tijd om te herinneren

Gevestigd in het hart van Rotterdam, op het terrein van “De Kroon”, bieden we je een unieke kans om de stadse drukte te ontvluchten zonder de stad te verlaten. Je wordt omringd door creatieve geesten en inspirerende energie die je zullen blijven motiveren, zelfs nadat je een tijd bij Thrival Lab hebt afgesloten. 

Ben je klaar voor jezelf?

Doe mee en ontdek wat het betekent om zelfvoorzienend te leven, je kracht te vinden en echte verbindingen aan te gaan. Wees niet bang om je routine te doorbreken en plaats een pre-order.

“geweldige avonturen beginnen wanneer je comfort kunt loslaten”

Volg de bouw

Als je een pre-order plaatst krijg je exclusief toegang tot de ontwikkelingen van het bouwproces. Al vanaf het ontwerptraject krijg je inzage en kun je tijdens een aantal open-bouwdagen komen kijken of zelfs mee helpen. Je kunt ook kiezen voor de sneak-peak zodat je van het proces kunt genieten en later besluit te verblijven of een workshop te volgen.

Jouw verblijf inplannen

We plannen jouw tijd van verblijven zodra het doelbedrag gehaald is. Je bent dan welkom voor een intake-gesprek op locatie of via de telefoon. Geef je mailadres en telefoonnummer dus door tijdens het afrekenen.

Heb je ideeën?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *