Verbreden

In je kracht staan

Neem de regie over je eigen leven en keuzes. Jij bent in staat jezelf te voorzien van wat nodig is. Onze workshops zijn spiegels die jou laten zien waar je kunt vertrouwen op je eigen kracht. Dit doen we door te visualiseren, kennis te delen en met actieve oefeningen. Bekijk het aanbod en kijk wanneer je jouw behoeftes kunt verbreden.

Workshops

actief

Potje van je leven maken

Moet ik oude kleding aan? Het is aan te raden kleding aan te doen dat vies mag worden. De klei komt er wel heel gemakkelijk uit met wassen. Een schort is ook een goede optie. Zullen mijn creaties gebakken worden? (antwoord = spoiler) Het afbakken van de potjes zit niet bij de

Lees verder »
groep

Tiny House

Droom je van een tiny house, maar kun je het niet echt voor je zien? Kom dan naar deze workshop waarbij je aan de hand van een geleide visualisatie jouw tiny house zult gaan zien. We voeden de kracht van jouw eigen verbeelding door je mee te nemen in een verhaal.

Lees verder »
groep

Lifemapping

Lifemapping is een methode dat werkt op basis van het maken van een “zachte atlas”. Dit is een mindmap dat een combinatie is van tekst en schetsen. Aan de hand van een aantal thema’s gaan we jouw leven in kaart brengen zodat je overzicht kunt krijgen.

Lees verder »
kennis

Vuur maken

Voor mensen waarschijnlijk één van de belangrijkste skills om te hebben; vuur maken. Vuur geeft licht en warmte en speelt in vrijwel ieder basisaspect van het leven een rol. Deze workshop richt zich op het maken van vuur met een fire-steel en zelfreflectie.

Lees verder »

In ontwikkeling

Toekomst zien

Every Day Ready training

Energie opwekken

Water zuiveren

Vuur maken

 

Stoeien

Hout snijden

Wat mag er nog bij komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omgeving van Rotterdam

Thrival Lab is te vinden in het centrum van Rotterdam in de buitenruimte die bij “De Kroon” hoort. De Kroon is een verzamelgebouw voor creatieve ondernemers; makers, denkers en doeners. Je zult dus ook regelmatig “Krooners” treffen in de gedeelde (buiten)ruimtes die jou kunnen inspireren. 

Het terrein is te vinden in de buurt van de Mullerpier en goed bereikbaar met fiets, tram, metro, watertaxi, enz.

Combineren met verblijven?

Leuk dat je een workshop komt volgen! Zou het nóg leuker zijn als je na de workshop al “thuis” bent? Je kunt verblijven op Thrival Lab van 1 tot 3 maanden in een uniek tiny house.