Verblijven

Even los komen

Sta je voor een grote verandering in je leven? Klaar voor een nieuw avontuur? Even stilstaan en ontdekken wat je wil? Kom verblijven bij Thrival Lab en bekijk je leven eens vanuit een ander perspectief. Dat kan van 1 tot 3 maanden, afhankelijk van jouw wensen.

"Gaia"

750,- p/m

"Nomad"

"Jodre"

750,- p/m

"Aardewerk"

beheerder

Verblijven in een zelfvoorzienend tiny house

De tiny houses zijn experimentele huisjes die ieder een uniek verhaal met zich mee dragen. Bij ieder huisje ligt de focus op een ander aspect van zelfvoorzienend leven. Zo kun je bijvoorbeeld een huisje treffen dat volledig werkt op zonne-energie of een huisje dat helemaal laat zien hoe je water kunt zuiveren. 

Off-Grid wonen vraagt om het vermogen creatief en inventief te zijn bij het vinden van oplossingen voor technische tegenslagen. We dagen je uit buiten de gebaande paden te denken en te experimenteren met nieuwe ideeën en perspectieven. Het helpt je los te komen van de standaard leefomgeving en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn je leven anders vorm te geven.

"Zonneschijn"

2023

"Windkracht"

2024

"Voedselrijk"

2024

"Waterbron"

2024

"Vuurdoop"

2024

Omgeving van Rotterdam

Thrival Lab is te vinden in het centrum van Rotterdam in de buitenruimte die bij “De Kroon” hoort. De Kroon is een verzamelgebouw voor creatieve ondernemers; makers, denkers en doeners. Je zult dus ook regelmatig “Krooners” treffen in de gedeelde (buiten)ruimtes die jou kunnen inspireren. 

Het terrein is te vinden in de buurt van de Mullerpier en goed bereikbaar met fiets, tram, metro, watertaxi, enz.

Combineren met een workshop?

Verblijven in een experimentele leefomgeving met bijzondere mensen en rare ideën is te gek! Maak het nóg leuker door in jouw periode mee te doen aan een workshop. Lees hier meer over of bekijk de agenda.