Open dag

sun08oct11:00sun15:00Open dag11:00 - 15:00 Event Type GatheringGRATIS

Event Details

Kom zondag 8 oktober naar de open dag van Thrival Lab! We gooien de deuren open van de tiny houses met rondleidingen, zorgen voor lekker eten en relaxte muziek.

Programma:
11:00 Welkom
11:30 Opening (introductie Thrival Lab)
13:00 Rondleiding 1
14:00 Rondleiding 2
15:00 Einde open dag
15:00 – 22:00 Muziek, eten, drinken, gezelligheid

Thrival Lab opent de deuren. Sinds januari 2023 zijn we begonnen met het realiseren van een bijzondere leefomgeving. Het doel is in deze buitenruimte van de Kroon jou een periode te laten verblijven zodat je kunt proeven aan een zelfvoorzienend leven (in een tiny house). Dit vullen we aan met workshops die jou helpen met het inzicht dat nodig is bij aangaan van een nieuw avontuur. We hopen met Thrival Lab een plek te creëren waar we elkaar kunnen inspireren.

Op dit moment staat op Thrival Lab een beheerderswoning wat ons tiny house is geweest. Het thema in dit huisje is “aarde”, tijdens de open dag vertelt Jan-Willem alles over het concept van bijvoorbeeld de massa die in te zetten is voor warmteopslag. Op het terrein zijn meerdere (tijdelijke) huisjes te bezichtigen zoals bijvoorbeeld Nomad House. Met de tijd zullen deze huisjes plaats maken voor nieuwe tiny house concepten. Het “zonneschijn” huisje is hier een mooi voorbeeld van. Je kunt met een pre-order helpen dit huisje tot realisatie te brengen. Laat je informeren bij de Kraam tijdens de open dag.

Als je je zou willen aanmelden voor een rondleiding kun je dat op de dag zelf doen bij de Kraam. Dit kan tot 5 minuten voordat een rondleiding begint.

Het buitenterrein bevind zich achter het gebouw van de Kroon. Dus als je bij de hoofdingang staat, nog even doorlopen rechts om het gebouw.

Het eten wordt verzorgt door Avenue Nine die ook hier op de Kroon is gevestigd. Zij zullen heerlijk roti maken, maar je kunt ook andere hapjes bestellen.

Je mag ons laten weten als je aanwezig zal zijn door een berichtje te sturen of te mailen. Aanmelden is niet verplicht, dus neem vooral iemand mee! We kijken uit naar een mooie dag waarbij Thrival Lab de start kan maken richting een mooie toekomst.

more

Time

(Sunday) 11:00 - 15:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *